Președintele argentinian Javier Milei într-un sărut pasional cu iubita actriță chiar pe scena noului ei spectacol

Postat la: 02.01.2024 11:07 | Scris de: ZIUA NEWS

Președintele argentinian Javier Milei într-un sărut pasional cu iubita actriță chiar pe scena noului ei spectacol

Președintele argentinian Javier Milei și iubita sa Fatima Florez împărtășesc un sărut pasional pe scenă în timpul spectacolului ei din weekend. Fátima Flórez este o actriță, imitatoare și comediantă argentiniană foarte apreciată. Ea este partenera lui Javier Milei, președintele libertarian al Argentinei.

Sâmbătă seara, în timpul unui spectacol, președintele argentinian Javier Milei și iubita sa, Fátima Florez, au împărțit un sărut profund pe scenă în timpul reprezentației acesteia. Spectacolul Fatimei 100% de vineri seară nu a fost doar un alt spectacol. Prezența președintelui Javier Milei în primul rând al Teatrului Roxy din Mar del Plata, de la începutul până la sfârșitul spectacolului, a făcut o mare diferență.

Pe parcursul celor două ore de spectacol, în care au existat mai multe clinciuri la adresa președintelui, a existat posibilitatea ca Milei să urce pe scenă la un moment dat. Iar acest lucru s-a întâmplat la final. A fost la cererea publicului, iar ultima scenă a spectacolului a semănat foarte mult cu închiderea unui miting de partid.

Cu un public 100% favorabil - ca să parafrazez titlul spectacolului - președintele nu a pierdut nicio secundă pe scenă. Mai întâi, un sărut pasional cu iubita sa, Fatima Florez. Apoi, un scurt discurs politic; apoi un nou sărut și mai pasional. În cele din urmă, cei doi s-au retras împreună în cabinele de probă.