Pescobar îşi vinde bolidul de lux, spectaculosul Lamborghini Urus

Postat la: 24.09.2023 08:25 | Scris de: ZIUA NEWS

Pescobar îşi vinde bolidul de lux, spectaculosul Lamborghini Urus

650 de cai putere are spectaculosul Lamborghini Urus achiziţionat de Pescobar cu aproximativ zece luni în urmă. Bolidul, cumpărat la vremea aceea cu 300.000 de euro, aşteaptă acum să-şi găsească un nou proprietar.

Motivul pentru care Pescobar îşi vinde bolidul de lux nu este foarte clar. Afaceristul a motivat doar că „n-avem ce face cu atâtea (maşini - n.red.), dă urât după aia".
„Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia", sună anunţul de vânzare postat de Escobar pe TikTok.

Patronul de la Taverna Racilor şi-a achiziţiont bolidul în noiembrie 2022 şi l-a și botezat, în stilul lui, „pescomobilul". El a dezvăluit că vrea să-i dea BMW-ul modelul X6, pe care îl deţinea la acel m0oment, surorii sale.

„Pescobar și-a luat pescomobilul. (...) M-am făcut singur fericit că am muncit de am rupt. Acum întrebare întrebătoatoare: 1. Nu vând X6-le, i-l dau cadou lui soră-mea, nu vând Ferrari, nu vând Lamborghini că abia l-am luat", a spus Pescobar pe TikTok.