Lăudărosul prinț Harry, pus la punct de prima femeie din viața lui: "Nu a durat mai mult de cinci minute!"

Postat la: 08.02.2023 18:03 | Scris de: ZIUA NEWS

Lăudărosul prinț Harry, pus la punct de prima femeie din viața lui:

Prințul Harry descrie în cartea lui cum și-a pierdut virginitatea. Femeia respectivă a ținut să aibă și ea un cuvânt de spus în toată povestea.

Harry scrie în cartea autobiografică "Spare" că și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă care lucra la grajdurile tatălui său și care l-a tratat ca pe un "armăsar". "Îi plăceau caii foarte mult și pot să spun că nu m-a tratat foarte diferit în comparație cu un armăsar. A fost o cursă rapidă la finalul căreia mi-a dat una peste fund și m-a trimis la păscut".

The Sun a găsit-o pe femeia despre care vorbește Harry. Aceasta se numește Sasha Walpole și, într-adevăr a lucrat la grajdurile de la Highgrove House, reședința de atunci a prințului Charles, actualul rege.

Sasha Walpole, care are acum 40 de ani, e doar cu doi ani mai în vârstă decât prințul Harry. Ea a declarat pentru tabloidul britanic că se simte stânjenită de faptul că nu a fost contactată înainte de a fi publicate aceste rânduri: "Putea să spună că și-a pierdut virginitatea și atât. Nu era nevoie de atât de multe detalii".

Sasha a declarat că totul s-a petrecut în seara în care ea a împlinit 19 ani (Harry avea pe-atunci 16 ani și câteva luni) și nu a fost nimic "glorios". "A fost ceva rapid între doi prieteni care băuseră niște shot-uri. Am fost pe un câmp din spatele pubului, am fumat o țigară și am făcut sex. În 15 minute eram înapoi, iar partida de sex nu a durat mai mult de 5 minute. Îmi amintesc că el purta boxeri și n-am discutat prea mult, nu ne-am vorbit".

Sasha Walpole, care este acum măritată și mamă a doi copii, i-a mărturisit la vremea respectivă doar mamei ce s-a întâmplat în seara respectivă. După ce prințul Harry a făcut dezvăluirile în carte, a fost nevoită să îi spună acum și tatălui.

"Mi-a afectat intimitatea, pentru că aveam de gând să țin capul jos și să nu vorbesc despre asta", a adăugat Sasha. "Dacă nu ar fi apărut în carte toată aceste poveste nici eu nu aș fi spus nimic".