Irina lui Dragnea s-a pozat în locația de lux a miliardarilor planetei!

Postat la: 14.01.2023 11:34 | Scris de: ZIUA NEWS

Irina lui Dragnea s-a pozat în locația de lux a miliardarilor planetei!

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a ajuns departe. Fostul președinte al PSD și frumoasa blondă au avut o relație de opt ani de zile, iar lucrurile păreau că merg ca pe roate. Iubirea lor însă a picat testul greutăților, căci ajuns după gratii, Liviu Dragnea ar fi aflat că Irina îl înșală.

Politicianul a fost tranșant și a pus imediat capăt relației cu mai tânăra sa iubită. La acel moment, Irina nega că l-ar fi înșelat pe Dragnea cu Paul, un fost iubit de-al ei, mult mai tânăr decât liderul social - democrat. Mai mult, Irina Tănase spera la o împăcare cu Dragnea și spunea că suferă teribil. Lucrurile s-au schimbat în scurt timp, după ce presa de scandal din România a dezvăluit că Irina ar avea o nouă relație de iubire, cu un prosper om de afaceri.

Potrivit informațiilor din presă, Irina Tănase se iubește, în prezent, cu un milionar libanez în vârstă de 53 de ani. Roger El Akoury este supranumit „Regele medicamentelor" și a avut, în trecut, o relație și cu Anna Lesko. Un lucru e cert, Irina alimentează speculațiile din plin. Recent, aceasta a postat pe o rețea de socializare o fotografie din Emiratele Arabe, zonă în care merg cei mai bogați oameni ai lumii.