Hillary Clinton pare beată în portretul dezvelit la Departamentul de Stat

Postat la: 02.10.2023 20:54 | Scris de: ZIUA NEWS

Hillary Clinton pare beată în portretul dezvelit la Departamentul de Stat

Hillary Clinton, speranță prezidențială eșuată de două ori și fost secretar de stat, s-a întors marți la Departamentul de Stat pentru dezvelirea portretului său. Conform mai multor privitori, ea pare beată în portret.

"Pentru oaspetele nostru de onoare, secretarul Clinton, bine ați venit acasă!". a declarat secretarul de stat Antony Blinken. Hillary a chicotit în timp ce camera de luat vederi a făcut zoom pe fața ei.

Hillary Clinton a fost șefa Departamentului de Stat din ianuarie 2009 până în februarie 2013 și va fi ținută minte doar pentru atacul terorist de la Benghazi, soldat cu 4 americani morți, și pentru că a folosit un server privat de e-mail pentru a se sustrage FOIA.

Reamintim că Judicial Watch a fost cel care a dezvăluit povestea despre utilizarea de către Hillary Clinton a unui server privat în 2015, prin intermediul unui proces FOIA.

Procesele FOIA ale Judicial Watch au dus la descoperiri ordonate de instanță în trei domenii specifice: dacă utilizarea de către secretarul de stat Clinton a unui server de e-mail privat a fost menită să împiedice FOIA; dacă intenția Departamentului de Stat de a soluționa acest caz la sfârșitul anului 2014 și începutul anului 2015 a fost de rea credință; și dacă Departamentul de Stat a căutat în mod adecvat documentele care răspund la cererea Judicial Watch.

Departamentul de Stat al lui Hillary Clinton a dat ordine de retragere a forțelor de operațiuni speciale pregătite să intervină pentru a-i ajuta pe americanii care erau înconjurați de sute de insurgenți islamici la 11 septembrie 2012. Am pierdut PATRU americani în acea noapte. Tyrone Woods, Sean Smith, ambasadorul Christopher Stevens și Glen Doherty. Să nu uităm niciodată. Pentru a adăuga insultă la prejudiciu, administrația Obama a mințit în legătură cu atacul de la Benghazi, dând vina pe un videoclip de pe YouTube.

La scurt timp după atacul terorist de la Benghazi, soldat cu 4 americani morți, un lanț de e-mailuri care o include pe Hillary Clinton și pe consilierii ei îi arată pe aceștia punând la punct "puncte de discuție" despre ce a declanșat atacul din Libia - inclusiv minciuna lui Susan Rice, potrivit căreia acesta a fost declanșat de un videoclip de pe YouTube (acesta a fost creat de Casa Albă a lui Obama).

Hillary Clinton i-a mințit, de asemenea, direct pe părinții victimelor de la Benghazi. Părinții a doi dintre americanii uciși au dat-o în judecată pe Hillary la o instanță federală, susținând că este responsabilă pentru moartea lor.