Gigi Becali, despre operațiile estetice ale finului Borcea: "Îți faci fața, afemeiezi sufletul"

Postat la: 26.12.2023 10:15 | Scris de: ZIUA NEWS

Gigi Becali, despre operațiile estetice ale finului Borcea:

Gigi Becali a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut finul lui, fostul acționar dinamovist Cristi Borcea.

Gigi Becali susține că a fost sfătuit de finul lui să își facă și el operații estettice. Becali însă nu a vrut să audă: "Mi-a spus și mie, ba nașule te duc, te face aia așa, te fac de 25 de ani. Și i-am zis, bă ești nebun. Nici daca mor, îmi tai capul, pune capul pe buturugă și îmi tai capul. Taie-mi capul, dar cum să fac operație? Mă fac de ras la bătrânețe ei, am 66 de ani, vreau sa mor cu demnitate, să mor cu Hristos. Mă duc acum să fac operații? Pentru ce? Eu fug de femei. Pentru ce îmi trebuie.

Eu i-am spus lui odată. Când vorbesc, nu vorbesc despre tine, că nu vreau să-mi supăr finul. El e un om extraordinar ca suflet. Orice face omul pe dinafară, primește sufletul pe dinăuntru. Te parfumezi, îți afemeiezi sufletul. Îți faci fața, afemeiezi sufletul. Toate idolatriile și frumusețile pe care le faci pe dinafară, primește sufletul în interior. Adică ce faci? Te înfrumusețezi, te afemeiezi!

Afemeiezi sufletul pentru că orice face omul pe dinafară ia sufletul pe dinăuntru. Asta cu operațiile la bărbați este o operă drăcească. Pentru ce să fac, ma fac frumos pentru ce? Mă fac frumos dacă vreau să mă placă femeile. Daca nu ma interesează femeile, ce mă mai interesează pe mine? Aaa, ma ingrijesc cât de cât, așa e bine să avem grijă și de trup, nu e Dumnezeu împotriva sa îngrijim, să ne înfrumusețăm trupul cu niste haine, sa ne placa să fim frumos îmbrăcați, sa fim curati, numai sa facem niste lucruri care să afecteze nu afectam sufletul ca suferă cu trupul odată", a spus Gigi Becali, într-un interviu exclusiv la Romania TV.