Diana Șoșoacă a plâns după întâlnirea cu tânăra violată la școala de vară a AUR

Postat la: 06.10.2023 21:49 | Scris de: ZIUA NEWS

Diana Șoșoacă a plâns după întâlnirea cu tânăra violată la școala de vară a AUR

Diana Șoșoacă a povestit plângând într-un live pe facebook despre întâlnirea pe care avut-o cu adolescenta de 17 ani care a fost violată în tabăra de vară AUR. Senatoarea spune că minora i s-a aruncat în brațe, a plâns și a tremurat timp de jumătate de oră.

Șoșoacă spune că ce i s-a întâmplat acesteia este inadmisibil și inuman și a cerut autorităților să nu mai mușamalizeze cazul, acuzând AUR pentru presiuni asupra autorităților în acest sens.

"M-a luat în brațe, și-a pus capul pe pieptul meu și a început să plângă. Și a stat la mine în brațe o jumătate de oră și a plâns. A plâns o jumătate de oră. Am simțit ca și când ar fi fost copilul meu. Dacă copilul meu pățea așa ceva, îi omoram. Este inacceptabil! Am ținut copilul ăsta în brațele mele o jumătate de oră," a afirmat senatoarea într-un live pe facebook.

"Este cumplit să auzi un copil de 17 ani plângând și spunând nu vreau să aud, nu vreau să aud. (...) Luați-vă copiii în brațe, țineți-i în brațe să nu li se întâmple așa ceva. E inuman ce a putut să trăiască fata asta".