De ce a fost Regele Charles dezamăgit când s-a născut prințul Harry? O înregistrare-bombă cu Prințesa Diana iese la iveală după 26 de ani

Postat la: 02.09.2023 11:14 | Scris de: ZIUA NEWS

De ce a fost Regele Charles dezamăgit când s-a născut prințul Harry? O înregistrare-bombă cu Prințesa Diana iese la iveală după 26 de ani

O înregistrare audio în care Prinţesa Diana vorbeşte despre faptul că Prinţul Charles al Marii Britanii - acum Regele Charles al III-lea - a fost dezamăgit de faptul că au un băiat, nu o fată, când s-a născut Prinţul Harry, a fost făcută publică.

Regretata prinţesă a înregistrat o serie de casete audio în anii 1990 şi le-a predat în secret autorului Andrew Morton înainte de moartea ei într-un accident de maşină în 1997.

O parte din audio este disponibilă pentru prima dată înaintea unui documentar care va fi lansat anul viitor, numit „Diana: Restul poveştii ei".

Joi s-au împlinit 26 de ani de la moartea Dianei.

Good Morning America de la ABC a a avut acces în exclusivitate la casetele în care Diana spune că soţul ei nici măcar nu ar vorbi cu mama ei vitregă Raine Spencer.

„Pentru că la botezul lui Harry, Charles s-a apropiat de mami şi i-a spus: „Ştii că am fost atât de dezamăgiţi, că ne-am gândit că va fi o fată", a relatat ea.

„Ar trebui să-ţi dai seama cât de norocos eşti să ai un copil care este normal", a fost replica femeii.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat în ianuarie 2020 că se retrag din rolurile lor de membri ai familiei regale britanice şi plănuiesc să-şi împartă timpul între Regatul Unit şi America de Nord, în timp ce fac demersuri pentru a deveni independenţi financiar.

Biograful Prinţesei Diana, Andrew Morton, a declarat vineri pentru Good Morning America de la ABC că provoacă o emoţie foarte intensă să-i auzi vocea şi opiniile despre monarhie.

„Nu s-a gândit nicio secundă că Camilla va deveni regină, aşa că avem o perspectivă foarte diferită asupra istoriei", a spus Morton.

Sunt şapte ore de înregistrare în total. Când a fost întrebat dacă va lansa mai multe bucăţi audio, Morton a spus: „Există interes global, dar va trebui să vedem ce se întâmplă".