Dan Bittman rupe tăcerea: A decis să divulge mincunile de la show-urile de talente: "Din momentul în care se întorc scaunele începe"

Postat la: 26.11.2023 16:28 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Bittman rupe tăcerea: A decis să divulge mincunile de la show-urile de talente:

Dan Bittman, fostul jurat al emisiunii X Factor, spune că toate show-urile care vor să găsească voci sunt false. El nu ar vrea să mai lucreze pentru o astfel de producție, cum ar fi X Factor sau Vocea României.

Fostul component al trupei Holograf afirmă că astfel de emisiuni sunt făcute pentru rating, vizualizări, nicidecum pentru a-i ajuta pe concurenți să își găsească drumul spre afirmare. Bittman a fost întrebat dacă se mai vede pe un scaun de jurat.

"Nu, pentru că nu mai e locul meu acolo. Și, încă o problemă de-a mea pe care o am de-o viață întreagă, eu nu știu să mint. Și i-aș minți pe concurenți și nu mi-ar fi prea bine.

Eu am fost într-un juriu și nu am putut... Eu cred că-i mințim pe concurenți, sau i-am mințit și îi mințim în continuare, și mă refer la cei ce fac emisiunile acestea și sunt în juriile acestea. Eu nu cunosc niciun concurent care să fi câștigat show-urile astea de talente, care să fi dat un gol și să fi rămas în bussines-ul ăsta. Să fie și să spună că pentru el a fost experiența vieții. Nu, e o minciună.

Când s-au întors scaunele, la o anumită emisiune, deja i-am mințit. Oamenii aceia nu au nevoie de un tutore. Oamenii aceia care au întors și două scaune înseamnă că sunt buni și ar trebui să plece instantaneu din emisiune, pe drumul lor, să afle cine sunt. Să-și vadă de viața lor artistică.

Lor nu le trebuie un mentor. Pentru că mentorii aceștia nu vin să te ajute. Au fiecare cariera lor, se dau mari la televizor, ne arată cât de buni sunt. Au din astea că vor să arate că sunt buni. Noi știm cât de buni sunt și ei și cei care trec mai departe. Eu zic că e bine să existe alte structuri, care să-i facă pe oamenii aceștia să ajungă acolo unde trebuie. Oamenii aceștia nu au ajuns nicăieri. Dimpotrivă, sunt alții care se produc pe rețelele de socializare care au milioane de view-uri și sunt mult mai ok".