Cum i s-a schimbat viața unui bărbat după ce a vorbit cu 5.000 de femei pe Tinder cu ajutorul AI

Postat la: 08.02.2024 15:53 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum i s-a schimbat viața unui bărbat după ce a vorbit cu 5.000 de femei pe Tinder cu ajutorul AI

Aleksandr Zhadan, un bărbat din Moscova, a găsit o metodă inedită de a cunoaște femei: a folosit modelele de limbaj ale OpenAI pentru a vorbi cu peste 5.000 de femei în loc să interacționeze cu ele în persoană.

El a mers chiar mai departe, programând AI-ul să organizeze întâlniri în viața reală cu posibile partenere și să elimine profilele care arătau femei consumând alcool, potrivit unui raport Gizmodo.

Această metodă a dat roade: Zhadan și-a găsit soția, Karina Vyalshakaeva, demonstrând că abordarea sa bizară de a găsi dragostea în era inteligenței artificiale poate funcționa cu adevărat.

Cei doi s-au potrivit pentru prima dată în decembrie 2022. Inițial, Vyalshakaeva nu știa că vorbea cu un model AI în primele luni ale relației lor, dar pe parcurs, Zhadan a preluat controlul asupra programului și cei doi au început să se întâlnească în persoană.

Vyalshakaeva a fost șocată, dar nu furioasă când a aflat că vorbea cu un AI, nu cu un om. Surprinzător, Zhadan spune că nici nu și-a propus inițial să se căsătorească, scrie gandul.ro

„La un moment dat, proiectul mi-a scris o recomandare că poate ar fi timpul să o cer în căsătorie pe Karina. Karina a spus că vrea să meargă la o nuntă, dar ChatGPT credea că ar prefera să participe la propria ei nuntă. Am urmat sfatul, iar ea a spus da", a spus el pentru Gizmodo.

„A petrecut mult timp personalizând aceste sugestii, așa că, pentru mine, este în regulă când este folosit într-un mod rațional,Cred că cel mai important lucru este conexiunea noastră în viața reală, care este minunată", a spus Vyalshakaeva.