CTP revine după ce a fost ironizat pe seama Teambuilding: "Încep să mă întreb dacă oamenii fac sex ca să se nască sau se nasc ca să facă sex!"

Postat la: 10.01.2023 08:59 | Scris de: ZIUA NEWS

CTP revine după ce a fost ironizat pe seama Teambuilding:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu revine cu o replică pe Facebook, după ce a fost ironizat, inclusiv în publicația de satiră Times New Roman, pe seama comentariului despre filmul "Teambuilding".

În prima fază, CTP a scris un comentariu contondent pe Facebook despre cel mai popular film românesc al momentului: „A trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau de mine". Postarea a fost de natură să stârnească un alt rând de comentarii, printre care și cel al umoriștilor de la Times New Roman:

"Văz că destui cetățeni sunt de părere că subsemnatul n-aș fi în „targhetul" filmului Teambuilding. Că am în cap prea multe filme „grele", de aceea nu pot să apreciez productul pentru public sus-menționat. Ba chiar, site-ul Times New Roman a titrat în bășcălie: „CTP, extaziat de Teambuilding: «Cel mai bun film de la Călăuza lui Tarkovski încoace»". Nu, stimabililor, nici gând, știu să apreciez și un film popular, făcut pentru publicul larg. Cu condiția să nu fie tâmp, gros, slinos și gratuit porcos", a scris gazetarul pe Facebook în seara zilei de luni, 9 ianuarie.