Ce-a discutat Jennifer Aniston cu Matthew Perry în ziua morții actorului: "Vreau ca oamenii să știe"

Postat la: 13.12.2023 12:54 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce-a discutat Jennifer Aniston cu Matthew Perry în ziua morții actorului:

Jennifer Aniston a declarat că i-a trimis un mesaj lui Matthew Perry în dimineaţa morţii acestuia şi că actorul, cunoscut pentru interpretarea personajului Chandler Bing în sitcomul de succes "Friends", era fericit şi sănătos.

"Era fericit. Era sănătos. Se lăsase de fumat", a declarat Aniston pentru revista Variety atunci când a fost întrebată cum ar fi vrut Perry să fie ţinut minte.

"Era fericit - asta este tot ce ştiu. Chiar ne trimiteam mesaje în acea dimineaţă, (era) amuzant Matty. Nu suferea. Nu se chinuia. Era fericit", a subliniat actriţa, interpreta personajului Rachel în "Friends", un serial despre aventurile unui grup de prieteni - Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross şi Chandler -, care locuiesc la New York.

"Vreau ca oamenii să ştie că era cu adevărat sănătos şi se refăcea", a subliniat aceasta.

"Mi-e foarte dor de el. Tuturor ne este. Ne făcea să râdem foarte tare", a precizat Jennifer Aniston, mărturisind totodată că mesajele de apreciere venite din întreaga lume după vestea morţii actorului au fost "atât de frumoase".

"Sper că poate şti că a fost iubit într-un mod în care nu a crezut niciodată că a fost", a adăugat actriţa în vârstă de 54 de ani.

Perry, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit mort pe 28 octombrie în locuinţa sa din Los Angeles. Actorul se lupta de mai mulţi ani cu dependenţa de medicamente şi alcool.