Blestem cu premoniție : O lesbiană cu origini românești și-a înșelat mama cu 150 de milioane de dolari a murit după ce a căzut de pe o clădire

Postat la: 22.09.2023 08:12 | Scris de: ZIUA NEWS

Blestem cu premoniție : O lesbiană cu origini românești și-a înșelat mama cu 150 de milioane de dolari a murit după ce a căzut de pe o clădire

O autoproclamată cântăreață și actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat propria mamă cu aproape 150 de milioane de dolari, a murit după ce a căzut de pe o clădire. Ea avea 49 de ani.

Sabine Boghici s-a prăbușit de la etajul cinci al unei clădiri din Rio de Janeiro pe 14 septembrie, relatează Jam Press. Poliția care investighează moartea ei ia în calcul mai multe ipoteze, inclusiv sinuciderea. Ea ar fi lăsat o scrisoare pentru soția sa, româncă și ea, Rosa Stanesco Nicolau, înainte de a muri.

Mama ei moștenise o avere de la soțul ei, Jean Boghici, un colecționar de origine română care deținea una dintre cele mai importante colecții de artă din Brazilia din secolul al XX-lea. El a murit în 2015, la vârsta de 87 de ani. Într-o șaradă desprinsă parcă din filme, o presupusă ghicitoare i-a spus văduvei că Sabine este pe cale să moară, potrivit Correio Braziliense. Alarmată, văduva bogată a mers la Sabine, care s-ar fi prefăcut că este îngrozită și a implorat-o pe mama ei să achite factura pentru „munca spirituală" care urma să evite premoniția.

Octogenara a cedat și a început să facă plăți regulate în încercarea de a salva viața fiicei sale. În februarie 2020, Geneviève și-a dat seama că era înșelată și a încetat să mai transfere bani. Ca răspuns, Sabine i-ar fi luat mamei sale telefonul mobil, a încetat să o mai hrănească și a amenințat-o cu un cuțit, potrivit Correio Braziliense

Sabine este acuzată, de asemenea, că a concediat-o pe menajera mamei sale, astfel încât să poată scoate pe furiș operele de artă din casă. Pagubele au fost evaluate la 149 de milioane de dolari, dintre care 1,2 milioane de dolari în bijuterii, peste 1,8 milioane de dolari în plăți pentru „diagnosticul divin" și peste 145 de milioane de dolari în opere de artă.

Boghici a fost înmormântată duminică, iar la funeralii au participat mama sa, Geneviève, în vârstă de 83 de ani, și sora sa, Muriel, relatează Globo 1. Nicolau nu a fost prezentă, deoarece este în închisoare pentru presupusul rol pe care l-ar fi avut în escrocheria împotriva vârstnicei. Sabine fusese arestată și ea, dar a fost eliberată pe cauțiune în martie.