Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronul FCSB!

Postat la: 23.07.2024 13:42 | Scris de: ZIUA NEWS

Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronul FCSB!

Marian Ursea, fiul infiat al lui Gigi Becali, a ajuns la 24 de ani. A avut o copilărie groaznică, dar omul de afaceri i-a sărit în ajutor şi l-a ajutat să devină un bărbat de nădejde.

În urmă cu 12 ani, Marian rămânea singur pe lume. Tatăl lui s-a sinucis, iar mama l-a părăsit. Patronul celor de la FCSB a aflat de cazul dureros al lui Marian Ursea şi a decis, la acel moment, să-l ia sub protecţia sa pe băiat. I-a angajat o bonă şi s-a asigurat că nu-i lipsea nimic tânărului. Anii au trecut, iar fiul lui Gigi Becali şi-a întemeiat propria lui familie. Marian s-a însurat şi duce o viaţă fericită datorită ajutorului pe care l-a primit de la latifundiarul din Pipera.

„Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu şi o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulţumesc din suflet pentru ajutor", declara Marian Ursea, care s-a şi angajat la o firmă de transport din Buzău, iar cu banii din salariu își renovează casa primită de la Becali.

„Am lucrat la o firmă de telefonie mobilă, iar de câteva zile lucrez la o firmă de transport aici, în Buzău. Mă ocup de vânzarea biletelor, returnarea coletelor şi altele. De la 18 ani m-am apucat de renovarea casei. Încă nu am terminat pentru că e făcută din pământ şi trebuie să fac câte ceva la ea. Şi plus alte cheltuieli, transport, şcoală", spunea Marian Ursea.