Andreea Tonciu s-a iubit cu Nicolae Mitea apoi l-a fentat pe Daniel Niculescu pe care l-a luat de barbat. "De patru ani dorm cu fiica mea!"

Postat la: 04.03.2021 15:29 | Scris de: ZIUA NEWS

Andreea Tonciu s-a iubit cu Nicolae Mitea apoi l-a fentat pe Daniel Niculescu pe care l-a luat de barbat.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt căsătoriți și au o fetiță împreună. Vedeta a recunoscut că nu sunt toate roz în relația cu tatăl fetiței sale, iar recent s-a spus că cei doi sunt la un pas de divorț.

În realitate, lucrurile stau altfel. Andreea Tonciu a recunoscut ce se întâmplă în căsnicia ei. „Cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic. De patru ani dorm cu fiica mea. Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu", a mărturisit Andreea Tonciu.

Ea nu a ezitat nici să recunoască faptul că, la ei în cuplu, certurile nu sunt ceva neobișnuit... iar asta deoarece soțul ei nu se implică deloc în treburile gospodărești. „Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert", a mai spus Andreea Tonciu despre divorț. Ea a mai recunoscut ca s-a iubit cu Nicolae Mitea inainte de a se marita cu Daniel Niculescu.