Viorica Dăncilă, ieșire furtunoasă în cazul fetiței din Baia de Aramă!

Postat la: 22.06.2019 09:59 | Scris de: ZIUA NEWS

Viorica Dăncilă, ieșire furtunoasă în cazul fetiței din Baia de Aramă!

Premierul Viorica Dăncilă a reacționat în cazul fetiţei din Baia de Aramă care a fost luată cu forța din casa în care a fost crescută de un asistent maternal pentru a fi dată familiei care a adoptat-o, scrie digi24.ro.

"E vorba de un copil. Cu sentimentele copilului nu trebuie să se joace nimeni. Înțeleg foare bine acest lucru, eu sunt o mamă care a adoptat un copil și știu cât de importantă este o familie pentru un copil și cum poate să-i schimbe viața", a spus Viorica Dăncilă. Ea a spus că a cerut anchete de la Ministerul Muncii, Ministerul de Interne și Inspecția Judiciară, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Dăncilă a adăugat că a cerut să aibă toate detaliile despre acest caz până luni.

De asemenea, premierul a cerut ca micuței să-i fie acordată consiliere psihologică. "Dincolo de aceste anchete, trebuie să vedem cum ajutăm această fetiță să se integreze cât mai bine, să nu o rănim. Știu că există o hotărâre judecătorească și acolo unde hotărârea există, nu putem să intevenim, dar eu cred că trebuie să ne gândim la acest copil", a mai spus premierul. Ea a făcut și un apel la politicienii din România "să nu facă o miză politică din sentimentele unui copil".

"Dincolo de politică, dincolo de toate lucrurile, suntem oameni. Cred că nu este drept ca atunci când vorbim de un copil să încercăm să avem argumente politice. Cred că fiecare dintre noi are anumite sentimente și trebuie să se implice. Cred că toți ar trebui să ne gândim că suntem părinți, marea majoritate, și să ne gândim că acest lucru se putea întâmpla cu copilul nostru. Ce-am fi simțit atunci", a continuat Viorica Dăncilă.