Un cetățean olandez, principalul suspect în cazul morții fetei de 11 ani din Dâmbovița

Postat la: 22.09.2019 20:25 | Scris de: ZIUA NEWS

Un cetățean olandez, principalul suspect în cazul morții fetei de 11 ani din Dâmbovița

Un cetățean olandez este principalul suspect în cazul morții fetei de 11 ani din județul Dâmbovița, conform unor surse judiciare, polițiștii stabilind un cerc mai larg de suspecți. Anchetatorii au luat legătura sâmbătă online cu olandezul, acesta spunând că a trecut cu mașina prin satul Gura Șuții.

În acest moment, spun surse judiciare apropiate anchetei, mașina cu care s-a deplasat cetățeanul olandez a fost luată în custodia Poliției. Totodată, au fost recoltate probe ADN de pe corpul fetei de 11 ani pentru a fi confruntate cu cele din autoturism. Anchetatorii au reușit să găsească cadavrul după ce au vizionat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere și au stabilit traseele pe care autoturismul în care se presupune că a urcat fata de 11 ani s-a deplasat. După mai multe ore de căutări, trupul acestei a fost găsit în apropierea unui drum.

Cetățeanul olandez a închiriat un autoturism de la o societate de profil, conform acelorași surse, pentru a se deplasa pe teritoriul României, iar în acest moment ar fi în afara țării. Fata de 11 ani, din localitatea Gura Șuții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită, duminică, moartă. Aceasta a fost găsită în afara localității, într-o zonă cu vegetație și prezenta urme de violență. Fata a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală. Căutările fetei au fost începute în aceeași zi, iar în acțiune au fost implicate un elicopter și drone, dar și sute de polițiști.