Rares Bogdan, asa cum nu l-ati vazut niciodata, topit dupa Printesa lui Tata!

Postat la: 22.06.2019 18:14 | Scris de: ZIUA NEWS

Rares Bogdan, asa cum nu l-ati vazut niciodata, topit dupa Printesa lui Tata!

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan este în culmea fercirii. Florina, soția lui, a născut. Rareș Bogdan a devenit fericitul tată al unei fetiţe sănătoase. Anunţul a fost făcut chiar de către europarlamentar, pe pagina sa de Facebook.

„A venit prințesa lui tata. Mihai e cel mai fericit! Și-a dorit enorm o surioară. Multumesc din suflet, Florinei, o MAMĂ extraordinară, iubitoare și dedicată total. Doamne ajută! Bucurii tuturor și sănătate. Acum am băiat și fata! Multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot!", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Puțin știu că soția lui Rareș Bogdan a absolvit Facultatea de Drept, dar a fost nevoită să renunțe la acest domeniu pentru a-şi urma partenerul de viaţă de la Cluj la Bucureşti. În prezent, Florina Bogdan este proprietara unei săli de sport ultramodernă în Nordul Capitalei, reușind astfel să își transforme pasiunea în job. Aceasta și-a promovat recent noul său proiect, de care este foarte mândră. La fel de mândru este și soțul său, care nu a ezitat să îi promoveze proiectul.