Radu Mazăre, un deținut muncitor. Va fi dus la reparații auto sau la tâmplărie

Postat la: 14.06.2019 14:35 | Scris de: ZIUA NEWS

Radu Mazăre, un deținut muncitor. Va fi dus la reparații auto sau la tâmplărie

Mama lui Radu Mazăre a declarat, vineri, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova, că s-ar putea ca de săptămâna viitoare fiul ei să fie dus la muncă, la un atelier de reparaţii auto sau la tâmplărie. Ea a mai spus că fiul ei vrea să-şi serbeze ziua de naştere - 5 iulie - în penitenciar, alături de iubita sa, Roxana, cu care se va căsători în pușcărie, de fiul său, de mama şi de fraţii săi.

"E destul de greu să vă spun, dar el e un luptător şi vreau să vă spun ce v-am mai spus şi altă dată: suntem actori foarte buni. El vrea să nu mă facă să sufăr şi eu la fel. Atunci, ne zâmbim, eu îl încurajez spunând că o să treacă, că poate s-or schimba lucrurile în timp, nu ştim ce se întâmplă, el îmi urează sănătate, că am nevoie", a declarat mama lui Radu Mazăre, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova.

Ea a spus că iubita lui Radu Mazăre, Roxana, va veni din Madagascar spre sfârşitul lunii. Întrebată despre pregătirile pentru nunta celor doi, mama lui Mazăre a spus: "Cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui. N-ai ce să pregăteşti. Meniu nimic, zero, chiar l-am întrebat şi eu că soţul meu, în 1975, când Radu avea vreo şapte ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichetă a scris: se va deschide la nunta lui Radu şi acuma l-am întrebat: poţi să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate".

Ea nu a precizat cine vor fi naşii, spunând însă că Radu Mazăre doreşte pe cineva. Ea a adăugat că în 5 iulie este ziua de naştere a lui Radu Mazăre şi a făcut cerere pentru a o serba, cu cinci persoane - fraţii lui, mama, fiul lui şi iubita sa Roxana, deşi de regulă este permis cu două persoane. Întrebată de ce fiul ei a decis să se căsătorească după ce a ajuns în penitenciar, mama lui Radu Mazăre a spus că a lucrat "destul de mult" de-a lungul anilor pentru a-l convinge să se însoare.

"Cred că acum o şi iubeşte, pentru că sunt împreună de ani de zile, e o fată foarte bună şi n-am cuvinte să-i mulţumesc că e alături de el în situaţia asta grea în care este, este de apreciat, pentru că vă puteţi gândi că nu multe fete ar face, la perspectiva pe care o are Radu, de a sta nu ştiu câţi ani în puşcărie. Dar ce ştiu este şi că o iubeşte, dar şi din respect pentru ea. A vrut să-i facă un gest care să-i compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei", a afirmat mama lui Radu Mazăre.