Prognoza meteo, joi, 6 iunie. Cum va fi vremea în București și în țară Prognoza meteo, joi, 6 iunie. Cum va fi vremea în București și în țară

Postat la: 06.06.2019 08:24 | Scris de: ZIUA NEWS

Prognoza meteo, joi, 6 iunie. Cum va fi vremea în București și în țară Prognoza meteo, joi, 6 iunie. Cum va fi vremea în București și în țară

Meteorologii au anunțat că și joi, 6 iunie, vremea rămâne şi azi instabilă, cu averse torențiale, descărcări electrice şi vijelii mai ales în a doua parte a zilei. Potrivit meteorologilor, în țară, vremea va fi instabilă și se așteaptă ploi în aproape toate regiunile.

Cantităţile de apă pot ajunge la 40 l/mp. Maxima zilei va ajunge azi la 30 de grade Celsius. Şi la noapte vor mai fi perioade de instabilitate atmosferică mai ales în sud, vest, centru, nord, la deal şi la munte. Vântul va avea intensificări şi izolat poate cădea şi grindina. Temperaturile nocturne se vor încadra între 10 şi 19 grade. Între timp, hidrologii au emis cod galben şi portocaliu de inundaţii pentru Dunăre dar şi pentru râurile din 40 de judeţe.

ANM anunță că în București, cerul va fi variabil azi, noros spre seară când sunt condiţii de ploi de scurtă durată. Maximele termice se vor încadra între 27 şi 30 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 15 grade. Pe litoral, vremea va fi caldă, cu o maximă de 26 de grade Celsius ziua, iar noaptea mercurul din termometre va ajunge la o minimă de 17 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.