Șoc în lumea modei. Cătălin Botezatu, operat de urgență

Postat la: 07.09.2019 10:35 | Scris de: ZIUA NEWS

Șoc în lumea modei. Cătălin Botezatu, operat de urgență

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a fost operat de urgență. Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai renumiți designeri, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Botezatu a fost diagnosticat cu o boală rară, iar medicii au decis să-l opereze în regim de urgență, a scris Cancan.

Creatorul de modă a suferit o intervenție chirurgicală, după ce în urma unor analize amănunțite a fost diagnosticat cu o tumoră pe colon. Medicii de la Istanbul au decis să îl opereze de urgență și i-au extirpat jumătate din colon.

"Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează", a mărturisit o persoană din anturajul designerului, conform Cancan.