Moțiunea de cenzură declanșează scandalul! Practici necurate și jigniri ca la ușa cortului: „E un paria"

Postat la: 15.06.2019 10:45 | Scris de: ZIUA NEWS

Moțiunea de cenzură declanșează scandalul! Practici necurate și jigniri ca la ușa cortului: „E un paria

Scandal total pe scena politică înaintea moțiunii de cenzură. Opoziția vrea să trântească Guvernul Dăncilă și e în căutare de parlamentari care să o voteze. Șeful PNL, Ludovic Orban, a făcut un anunț care i-a scos din minți pe cei de la ALDE.

Liderul PNL a precizat, joi la postul B1 Tv, că, atunci când vorbeşti cu 90% din membrii ALDE, aceştia spun că le este ruşine că sunt în siajul PSD, însă până la a vota moţiunea de cenzură este un pas mare. Preşedintele liberal a mai spus că este posibil ca ALDE să folosească scuze pentru că nu au curajul să facă ceea ce trebuie.

Afirmațiile lui Orban l-au scos din minți pe senatorul ALDE, Daniel Zamfir. Acesta l-a făcut praf pe Orban spunând că liderul liberalilor vinde braşoave ca sa ridice moralul alor lui.

„Bietul Ludovic vinde braşoave ca sa ridice moralul alor lui. E adevărat că sună disperat pe la ALDE, numai că il refuza toată lumea. Cum crede el, care e întreţinut de colegii de partid, că poate convinge pe cineva că va fi prim ministru? Pentru ALDE, Ludovic Orban e un paria, ca sa fie limpede pentru toţi cei care îşi fac iluzii!", a scris Daniel Zamfir pe o rețea de socializare.