Mircea Badea este convins: „USR și PNL nu au curaj să facă asta!"

Postat la: 10.06.2019 11:21 | Scris de: ZIUA NEWS

Mircea Badea este convins: „USR și PNL nu au curaj să facă asta!

Mircea Badea îi tachinează din nou pe cei de al PNL și USR, după ce reprezentanții celor două formațiuni au refuzat să dea curs invitației pentru emisiunea de aseară.

Mircea Badea a dezvăluit la Antena 3 faptul că reprezentanții PNL și USR au refuzat invitația de a lua parte la dezbaterile din emisiunea de aseară, pe care omul de televiziune o moderează alături de Mihai Gâdea. În opinia lui Mircea Badea, cele două formațiuni politice au refuzat să dea curs invitației din teamă.

„După ce au obținut rezultate foarte bune la alegeri, elanul s-a mai stins pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă. USR a făcut chiar pasul la offsaid față de propriul electorat în cazul în care a spus: Sigur că vom vota o eventuală moțiune de cenzură, dar nu ne vom băga la guvernare. În această seară noi nu avem pe nimeni, nici de la USR, nici de la PNL. În aceste emisiuni se pot rosti întrebări care să îi pună în dificultate și au ales să nu vină. Nu putem să îi aducem împotriva voinței lor. Le este frică, asta este situația. Așteptăm să mai crească puțin. Nu în sondaje și în alegeri, ci în curaj'', a declarat Mircea Badea.
Mircea Badea, "fan" Dan Barna

În urmă cu câteva zile, Mircea Badea a vorbit despre candidatul comun al Alianței 2020 pentru alegerile prezidențiale. Dan Barna și Dacian Cioloș, liderii celor două formațiuni politice sunt favoriți să se înscrie în cursa electorala împotriva lui Klaus Werner Iohannis, iar în opinia realizatorului emisiunii „În gura presei", președintele USR are prima șansă.

„Vă dau scris - și pe bună dreptate - serios: deci tu ești Dan Barna. Un tip abil, l-ai dat la o parte pe Nicușor Dan, pe dumnezeul USRist. Nici nu se mai vorbește acum de Nicușor Dan, zici că a emigrat pe altă planetă, deci ești abil, ești smecher, ești deștept (...) S-au urcat și voturile pe tine... 'Să fie Cioloș președintele României'. Really? Și Barna ce să fie? Suntem nebuni? Următorul 'Game of Thrones', credeți-mă, se dă starul smardoielii între Barna și Cioloș. Și eu mizez toți banii pe Barna", a declarat Mircea Badea joi seară.