Irina Tănase RUPE TĂCEREA. Adevărul despre vizitele la Liviu Dragnea

Postat la: 15.06.2019 10:39 | Scris de: ZIUA NEWS

Irina Tănase RUPE TĂCEREA. Adevărul despre vizitele la Liviu Dragnea

Irina Tănase, iubita fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, a făcut o serie de precizări cu privire la un articol apărut în presă, în care se scria că aceasta a fost la Rahova să îl viziteze pe Liviu Dragnea în afara orelor de vizită.

Irina Tănase l-ar fi vizitat pe fostul președinte al PSD în afara orelor de program stabilite de conducerea Penitenciarului Rahova. Vizita ar fi avut loc sâmbătă, 8 iunie, la ora 19:30. Prin avocata sa, Irina Tănase a transmis o adresă către sursa citată în care face o serie de precizări despre vizita efectuată la Rahova.

Irina Tănase a confirmat vizita la vorbitor pe care a efectuat-o, sâmbătă, la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea este încarcerat, dar a susținut că aceasta s-a desfășurat în interiorul programului, începând cu ora 18.00. În acest sens, iubita fostului președinte al PSD a trimis programarea vizitei pentru data de 08.06.2019. Conform documentului atașat, sâmbătă, la Liviu Dragnea în vizită aveau dreptul să vină: Irina, o altă persoană adultă, precum și doi minori.

"Menționăm că vizita pe care a avut-o doamna Tănase Irina la Penitenciarul Rahova s-a încadrat în programul de vizite prevăzut de Regulamentul Penitenciarului Rahova întrucât a fost realizată la orele 18.00 (...) În acest sens, anexăm programarea vizitei doamnei Irina Tănase, pentru data de 08.06.2019, ora 18.00, vizită care s-a realizat potrivit programării penitenciarului, adică la ora 18.00. Pe cale de consecință, nu poate exista nicio bănuială cu privire la legalitatea acestei vizite", se arată în adresa trimisă de Irina Tănase.

„Dacă o informație precum cea cuprinsă în prezentul articol, respectiv vizita unui membru de familie la o persoană ce execută o pedeapsă privativă de libertate, reprezintă o informație de interes național, ne întrebăm cum ar suna titlul unei informații care are cu adevărat acest caracter?", se mai arată în adresa pe care Irina Tănase a trimis-o către Cancan.