Horoscop 26 august 2019. Este o zi in care Varsatorii se pot bucura de rezultate bune la munca

Postat la: 26.08.2019 09:10 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 26 august 2019. Este o zi in care Varsatorii se pot bucura de rezultate bune la munca

Berbec: Poate fi o zi in care sa obtii rezultate neobisnuit de bune la serviciu si sa te incante foarte mult acest lucru. Cei dragi se vor bucura si ei de dispozitia ta generoasa.

Taur: Ar fi pacat sa tii cu dintii de o anumita varianta a planurilor pentru aceasta zi, cea facuta de tine. Ai putea avea surprize placute doar acceptand si alte idei.

Gemeni: Este important sa tii cont de parerile celorlalti, mai ales daca vrei sa preiei initiativa, ca sa vezi realizate anumite planuri, poate insuficient discutate.

Rac: Esti mai sensibil decat de obicei si de aici pana la interpretari gresite ale unor cuvinte rostite fara cap nu mai e decat un pas. Pot fi si gesturi sau chiar fapte cu care nu esti de acord.

Leu: Ceea ce va genera cea mai multa nesiguranta in aceasta zi va fi convingerea ta ca nu mai poti controla anumite situatii. Problema nu e noua si nici atat de grava pe cat pare.

Fecioara: Este ziua cea mai indicata pentru a ajunge la o intelegere cu grupul de prieteni sau cu rudele. Ai pus la cale planuri indraznete, iar acum trebuie inceputa realizarea lor.

Balanta: S-ar putea sa devina evidenta o anumita nesiguranta pe care o ai pe plan profesional, dar nu va genera consecinte atat de grave, pe cat ai impresia acum.

Scorpion: Ai nevoie de o atitudine constructiva, in special la locul de munca. Degeaba incerci sa te impui si sa iti argumentezi parerile.

Sagetator: Poate fi un moment delicat din cauza impresiei ca ai pierdut increderea unora dintre membrii familiei sau ai unui grup din care tii neaparat sa faci parte.

Capricorn: Este necesar sa iti pastrezi echilibrul in orice situatie, ca sa nu pui paie pe foc in situatiile tensionate sau sa le tulburi pe cele calme.

Varsator: Este o zi in care te poti bucura de rezultate bune la munca, de parcurgerea unor etape care te duc spre un progres la care te-ai gandit mult.

Pesti: Ai parte de o zi speciala in relatia cu cei dragi, asa ca te poti gandi la ceea ce le poti oferi, de la cuvinte frumoase la gesturi care sa ii surprinda placut.