Horoscop 14 iunie 2019. Fecioarele, divergențe majore cu apropiații

Postat la: 14.06.2019 06:43 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 14 iunie 2019. Fecioarele, divergențe majore cu apropiații

Horoscop 14 iunie 2019 - Berbec:

Situațiile greu de gestionat, cele pe care nu le înțelegi nici după o analiză atentă, au legătură cu familia, cu trecutul sau cu rădăcinile tale.

Horoscop 14 iunie 2019 - Taur:

Principala sursă a problemelor care îți dau bătăi de cap astăzi este dorința ta de a face lucrurile într-un anumit fel, cu cineva anume și într-un moment stabilit de tine.

Horoscop 14 iunie 2019 - Gemeni:

Ambițiile tale, mai ales cele financiare, nu se potrivesc cu realitatea și ai putea primi semnale în acest sens chiar azi, din partea celor care au acest drept.

Horoscop 14 iunie 2019 - Rac:

Ar fi bine să îți ții sub control tendințele negative, mai ales excesele de autoritate și dorința de a forța lucrurile, ca să poți evita unele dintre complicațiile care oricum nu vor fi puține.

Horoscop 14 iunie 2019 - Leu:

Ai nevoie de un efort real și sincer ca să te poți concentra cu adevărat la serviciu și să îți poți menaja și starea de sănătate, în același timp.

Horoscop 14 iunie 2019 - Fecioară:

Sunt posibile divergențe majore cu prietenii, aliații sau cu rudele. Motivele sunt vechi, dar ambițiile fiecăruia sunt noi și fiecare pune paie pe foc.

Horoscop 14 iunie 2019 - Balanță:

Ești decis să prinzi din zbor o ocazie cu care nu te întâlnești prea des, dar ai nevoie de sprijinul unor persoane puternice, care pun condiții greu de acceptat.

Horoscop 14 iunie 2019 - Scorpion:

Te poate prinde cu totul nostalgia și vei căuta reconstituirea unei situații care ție ți s-a părut ideală. Problema e că cei din jur au cu totul altă părere.

Horoscop 14 iunie 2019 - Săgetător:

Este necesar să inspiri încredere celor din jur, dar contează foarte mult și ce ești dispus să faci pentru asta. Altfel, ce iei pe mere, vei da pe pere, cu siguranță.

Horoscop 14 iunie 2019 - Capricorn:

Va conta foarte mult ce atitudine vei avea față de partenerii de cursă lungă. Ești într-o situație care nu te avantajează și negocierile sunt afectate puternic de context.

Horoscop 14 iunie 2019 - Vărsător:

Munca este principala ta preocupare, dar ar fi bine să acorzi acestui domeniu o atenție pozitivă, ca să nu ajungi să muncești ca un robot, fără tragere de inimă.

Horoscop 14 iunie 2019 - Pești:

Ești atras de ideea de a petrece cât mai mult timp împreună cu cei dragi care ți-au dovedit, din nou, că îți doresc binele întotdeauna.