Gabriela Firea și Florentin Pandele sub asaltul gloantelor. Impuscaturi ca-n Vestul Salbatic in Voluntari si Bucuresti

Postat la: 09.06.2019 12:53 | Scris de: ZIUA NEWS

Gabriela Firea și Florentin Pandele sub asaltul gloantelor. Impuscaturi ca-n Vestul Salbatic in Voluntari si Bucuresti

Un nou atac armat în plină stradă, de data aceasta în oraşul „păstorit" de Florentin Pandele. Trei bărbaţi au fost împuşcaţi în oraşul Voluntari, în urma unui conflict mai vechi între cei implicaţi. Incidentul s-a produs în noapte de sâmbătă spre duminică.

Incidentul s-a produs sâmbătă noapte în județul Ilfov unde, pe fondul unui conflict mai vechi și al consumului de alcool, un bărbat a tras asupra unui grup de persoane cu un pistol airsoft, după o discuție aprinsă în fața casei agresorului, el se afla cu tatăl şi fratele său.

Aşadar, trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorul a fost audiat, dar nu au fost luate încă măsuri împotriva acestuia. Toate acestea s-au întâmplat în oraşul unde este primar Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea şi proaspăt candidat la presedinţia României.

În prezent, procurorii cercetează toate persoanele implicate, fiind deschis dosar penal pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, anunţă Poliția Ilfov. Mai trebuie adaugat ca inaintea incidentului din Voluntari, si-n Bucuresti au fost inregistrate focuri de arma, un barbat fiind retinut pentru ca a utilizat o arma de foc.