Doi bărbaţi din Iași au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost împuşcaţi

Postat la: 24.06.2019 10:00 | Scris de: ZIUA NEWS

Doi bărbaţi din Iași au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost împuşcaţi

Polițiștii au fost sesizați, azi-noapte, la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr a rănit cu o armă de foc doi bărbați.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, iar unul dintre bărbaţi a fost dus direct în sala de operaţii, pentru că glonţul i-a atins artera femurală.

„Un bărbat în vârstă de 52 de ani era împuşcat în partea superioară a piciorului, fiindu-i atinsă artera femurală. Era în şoc hemoragic. Echipajul de pe autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă l-a intubat şi dus direct în sala de operaţie a Clinicii de Chirurgie a Spitalului Sfântul Spiridon. Cea de-a doua persoană, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost împuşcată în picior, rana nepunându-i viaţa în pericol", a declarat presei medicul Ovidiu Popa de la UPU Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Suspectul în acest caz a fost prins de poliţişti. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba de un bărbat de 32 de ani, care a fugit imediat după ce şi-a împuşcat, notează Mediafax. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de tentativă la omor, lovire sau alte violenţe și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, a transmis IPJ Iaşi, potrivit Agerpres.