Dăncilă, în alertă maximă! Guvernul, la un pas să pice! Cine poate răsturna majoritatea PSD

Postat la: 09.06.2019 10:59 | Scris de: ZIUA NEWS

Dăncilă, în alertă maximă! Guvernul, la un pas să pice! Cine poate răsturna majoritatea PSD

Viorica Dăncilă are probleme mari. Moțiunea ar putea trece dacă un fost pesedist va încerca să-i ia oamenii. Cozmin Gușă lasează o ipoteză bombă.

Analistul susține că pesediștii ar vota la moțiunea de cenzură dacă Mihai Tudose ar forma un nou guvern.

„Moțiunea ar fi avut o singură șansă să treacă dacă din partea Pro România ar fi fost desemnat informal, că nu se putea formal, înaintea moțiunii, cineva ca Mihai Tudose. Nu cineva precum Sorin Câmpeanu, după cum sugerează Victor Ponta.

Tudose era singurul care le putea da garanție unor pesediști să vină să voteze la moțiune, pentru că viitorul lor ar fi fost bun și cu altă guvernare. În lipsa acestei informări discrete, această moțiune nu poate să treacă, pentru că dacă va fi nominalizat cineva de la PSD, Sorin Câmpeanu sau alt om, pesediștii nu vor vota, iar atunci se va lua măsura, la acest CEx, ca ei să nu intre în sală.

Unii dintre ei ar fi avut curajul să intre în sală, dacă unul de-al lor, precum Tudose, cu care nu s-au certat precum au făcut-o cu Ponta, ar fi reușit să formeze guvernul. Acesta este un scenariu, dacă nu se vor revolta câțiva din PSD, dar dacă n-au făcut-o atunci când și-au dat jos premierii, nu cred că o vor face acum", a zis Gușă la Realitatea TV.