Cum s-a sinucis, de fapt, Marcel Lepa. Detaliul observat de gardieni la fața locului

Postat la: 10.06.2019 10:49 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum s-a sinucis, de fapt, Marcel Lepa. Detaliul observat de gardieni la fața locului

Marcel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist în urmă cu o săptămână, s-a sinucis luni dimineața, în Penitenciarul Popa Șapcă din Timișoara. Reprezentanții Ambulanței au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Florin Crișan, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Timiș, a declarat corespondentului mediafax.ro că un echipaj medical a fost solicitat să intervină la penitenciarul „Popa Șapcă" din Timișoara, luni dimineață, acolo unde un bărbat a fost găsit spânzurat. Manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Luni, Marcel Ionel Lepa ar fi trebuit să ajungă în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Timișoara, unde trebuia să fie judecată contestația sa la decizia Parchetului de pe lângă Tribunalului Timiș de vineri, de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tot vineri, bărbatul care l-a împușcat mortal pe polițistul din Recaș a declarat - în timpul audierilor - că regretă fapta și că nu a vrut să-l omoare pe agent, ci să tragă în zona picioarelor.

Potrivit unor surse jucidiare, bărbatul care s-a spânzurat este Marcel Ionel Lepa, cel care a ucis un polițist în urmă cu o săptămână. Conform informațiilor funizate de aceleași surse, Marcel Ionel Lepa s-a spânzurat cu un cearșaf în baia camerei de detenție, fiind găsit de către gardieni. Bărbatul era închis singur în celulă și se afla în carantină.

Medicii au intervenit de urgență pentru salvarea vieții lui Marcel Lepa, însă nu au mai putut face nimic. La ora 7.15 a fost constatat decesul.

„Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15", au transmis reprezentanții Penitenciarului.