Codrin Ștefănescu, după ce a vorbit cu Liviu Dragnea în pușcărie: Este deținut politic!

Postat la: 10.06.2019 18:08 | Scris de: ZIUA NEWS

Codrin Ștefănescu, după ce a vorbit cu Liviu Dragnea în pușcărie: Este deținut politic!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit cu Liviu Dragnea în pușcărie și susține că, în acest moment, el este "un deținut politic". Ștefănescu susține că Liviu Dragnea nu se uită foarte mult la televizor pentru că a văzut mulți oameni din PSD care s-au delimitat de el.

"Liviu Dragnea este un om foarte puternic, foarte demn și foarte curajos. Eu sper ca foarte mulți colegi să nu se delimiteze de Liviu Dragnea. Eu vreau să le amintesc că mulți colegi au căzut la datorie în lupta cu statul paralel. Eu sper ca partidul să nu uite că în această bătălie foarte strânsă mulți colegi din țară au căzut.

Probabil, dar cred că nu se uită la televizor tocmai din acest moment. Liviu Dragnea este un deținut politic în acest moment. Este cuprins de anumite sentimente când vede că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care l-a condus. Încearcă să se delimiteze puțin de situația asta. Mi-a spus că este puternic, este demn, că-și va duce crucea până la capăt. Eu sunt pe lista de vizitatori și am să mă duc la el atunci când iese din perioada de carantină. (...) Sunt momente delicate pentru partid (...) sunt lucruri care trebuie reglate și trebuie să spunem lucrurilor pe nume (...) Văd că ne cam uităm camarazii din partid, în momentele grele. Eu cred că ar trebui să ajutăm inclusiv familia colegilor aflați la ananghie.

Nici măcar nu-i trecea prin cap că va fi executat pe o astfel de speță. Nimeni din partid nu credea așa ceva. Nu am crezut nici măcar la referendum, când un lider de partid a chemat lumea la vot împotriva unui dictator, împotriva unui monstru care a condus România.", a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.