Ce spune belgianul batut de ciobani: ''Am crezut ca ma omoara!''

Postat la: 22.07.2019 16:52 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce spune belgianul batut de ciobani: ''Am crezut ca ma omoara!''

Belgianul care a fost lovit de ciobani, pe un traseu turistic din Bistrita, spune ca ramane indragostit de Romania, in ciuda bataii crunte pe care a primit-o. Poreclit ''Bunicul'', barbatul de 62 de ani spune ca e obisnuit sa fie primit la stane cu mancare si palinca, nu cu pumni.

De peste 23 de ani, belgianul viziteaza constant tara noastra si s-a mutat recent in Maramures. A fost un atac salbatic pe care belgianul nu-l va uita prea curand. Ciobanii l-au incoltit pe barbatul de 62 de ani, care era pe o motocicleta de teren pe un traseu din Bistrita. Din cauza zgomotului facut de motocicleta, a speriat caii, care au fugit si au rasturnat o caruta.

''M-au batut ca pe un animal. Cu bata, asa! Am crezut ca ma omoara. Eu, cu bun simt, m-am oferit sa ajut ciobanii. Cu caruta, sa vada ca nu este nimic cu caruta, cu caii. Nu m-am gandit ca a fost, asa, un fel de razboi'', a spus belgianul.

Belgianul a incercat sa-si cere scuze, dar asta nu i-a calmat pe ciobanii care l-au sechestrat si i-au cerut bani pentru pagube. Mai mult, a incercat sa fuga, dar ciobanii l-au prins din urma si au inceput sa-l loveasca cu batele. Trei dintre barbatii care l-au batut au fost acum aretati preventiv 30 de zile pentru lovire, santaj si lipsire de libertate.