Ce imagini a văzut Gheorghe Dincă înainte să intre în Casa Groazei din Caracal

Postat la: 16.09.2019 12:47 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce imagini a văzut Gheorghe Dincă înainte să intre în Casa Groazei din Caracal

Astăzi și mâine sunt zile importante în ancheta deschisă în cazul disparițiilor celor două fete: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Gheorghe Dincă s-a întors în Casa Groazei din Caracal, unde va răspunde din nou întrebărilor polițiștilor și, totodată, în cursul acestei zile, el va reface traseul parcurs în ziua de 24 iulie când a răpit-o pe nepoata lui Alexandru Cumpănașu.

Mâine va avea loc reconstituirea răpirii tinerei de 18 ani. Înainte să intre în propria locuință, monstrul din Caracal a văzut imagini extrem de emoționante, dar care par să nu-l fi mișcat deloc. Inainte să intre în curtea casei, Gheorghe Dincă a văzut zecile de lumânări, candele și numeroase coroane cu flori așezate în fața porții sale - imaginile stârnesc multă durere, suferință și revoltă atât în sufletele rudelor copilelor, dar și ale celorlalți oameni.

Printre cei care se aflau la câțiva metri de altarul ridicat la scurt timp după ce monstrul din Caracal a fost încătușat s-a aflat și bunicul Luizei Melencu. Bărbatul a încercat să forțeze cordonul de jandarmi și să ajungă în apropierea casei lui Dincă, unde se desfășoară reconstituirea faptelor. Supărat că nu a fost lăsat să treacă, el i-a acuzat că sunt "criminali plătiți de stat să nu-și facă datoria". El nu este singur, ci însoțit de mama nepoatei sale. "Asasini sunteți! Criminali plătiți de stat să nu vă faceți datoria", le-a strigat bunicul Luizei Melencu forțelor de ordine, relatează Mediafax.
Gheorghe Dincă, apărat de mascați în localitatea natală a Alexandrei Măceșanu

La Dobrosloveni, monstrul din Caracal a fost apărat cu mascații de furia oamenilor, care au încercat să ajungă la maşina în care acesta se afla. Două femei de peste 60 de ani au fost oprite de mascaţi să nu ajungă la Gheorghe Dincă. "De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!", au strigat femeile. Una dintre acestea a spus cu lacrimi în ochi: "Nu este posibil aşa ceva, vrem să trăim într-o ţară democratică, nu aşa cum cei de sus ne-o prescriu".
Cazul disparițiile adolescentelor din Caracal

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu, originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Copila ar fi împlinit 16 ani pe 15 septembrie, însă, la aproape două luni de la dispariția sa, anchetatorii nu au reușit să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupul său. Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, o fată de 18 ani. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Ieri, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic "Costin D. Neniţoiu" din Craiova, însă... în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare. Luiza Melencu s-a născut pe 2 decembrie 2000.