Cătălin Țibuleac - noul Guvernator al Deltei Dunării

Postat la: 15.06.2019 10:17 | Scris de: ZIUA NEWS

Cătălin Țibuleac - noul Guvernator al Deltei Dunării

Cătălin Țibuleac este, după cum am anticipat, în câteva articole publicate în ziarul ziuanews, noul guvernator al Rezervației Biosfera Delta Dunării! Promovarea acestuia pe o funcție care i se potrivește de minune reprezintă o dovadă a faptului că ne îndreptăm spre o normalitate deplină.

Cătălin Țibuleac face parte din această normalitate. Am pledat întotdeauna, ori de câte ori a fost pusă în discuție soarta Deltei Dunării, pentru avansarea în funcțiile cele mai importante a unor oameni competenți. În județul Tulcea, pe cât este posibil, recrutați dintre localnici sau dintre cei care cunosc specificul și particularitățile zonei. Delta Dunării este un imens teritoriu aflat tot timpul în schimbare. Dincolo de cunoștințele profesionale, la fel de importante sunt starea de spirit, respectul față de natură și de oameni.

În calitatea sa de președinte al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, Cătălin Țibuleac a făcut dovada faptului că este un bun strateg! A contribuit substanțial la dezvoltarea turismului în Delta Dunării, care nu mai este sezonier. Cătălin Țibuleac este un om de echipă și acest lucru a contat foarte mult în activitatea sa managerială. Sigur, se înțelege de la sine, în noua sa funcție, aceea de Guvernator al ARBDD, răspunderea este enormă, dar sunt convins că domnia sa știe cum să își pregătească agenda priorităților. Amintiți-vă cât de jos era turismul în județul Tulcea și unde a ajuns el de când a luat ființă Academia lui Țibuleac! Sună frumos, nu-i așa? Academia lui Țibuleac l-a dat pe Țibuleac Guvernatorul ARBDD !

Lucian Cristea