Cămila rămâne la Nuțu Cămătaru. Ce se întâmplă cu macacul Aki și cu lemurienii găsiți în casa lui?

Postat la: 18.09.2019 18:26 | Scris de: ZIUA NEWS

Cămila rămâne la Nuțu Cămătaru. Ce se întâmplă cu macacul Aki și cu lemurienii găsiți în casa lui?

Două maimuțe, doi lemuri și o cămilă - asta au descoperit polițiștii acasă la Nuțu Cămătaru. Reprezentantul ASPA Bucureşti, care a fost prezent la percheziţiile de azi, a declarat că acţiunea de azi a fost o consecinţă a incidentului de săptămâna trecută când o maimuţă a fost văzută într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei.

În urma unei desfăşurări de forţe de amploare, animalul a fost capturat şi dus la la Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice Visul Luanei. Maimuţa, botezată Aki, rămâne în centru aproximativ 30 de zile, timp în care îi vor fi făcute mai multe analize medicale. În paralel, se caută o grădină zoologică pentru găzduirea sa pe viitor.

Potrivit ASPA Bucureşti, Aki este un macac tânăr, are aproximativ 3 ani, iar medicii veterinari spun că o astfel de maimuță poate trăi până la 28 de ani, scrie digi24.ro Polițiștii încearcă acum să afle de unde a evadat maimuța, Nuțu Cămătaru fiind cunoscut pentru pasiunea sa pentru animale exotice. De altfel, în februarie 2013, polițiștii au descoperit în curtea lui și alte animale exotice.