Cadavrul unei femei, găsit pe marginea drumului de centură din Galați

Postat la: 20.06.2019 15:36 | Scris de: ZIUA NEWS

Cadavrul unei femei, găsit pe marginea drumului de centură din Galați

Principalul suspect în cazul crimei este un bărbat de 75 de ani care este cercetat pentru omor și profanare de cadavre, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Pensionarul este suspectat că i-a aplicat femeii de 63 de ani trei lovituri de cuțit care i-au fost fatale. Mai apoi, a tranșat în cadă cadavrul pe care l-a pus în saci și l-a dus pe marginea drumului de centură, unde a fost descoperit în noaptea de miercuri spre joi.

„S-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunile de omor şi profanare de cadavre sau morminte. Omorul a avut loc în apartamentul principalului suspect, de 75 ani, fiind aplicate trei lovituri de cuţit în zona vitală. Cadavrul a fost apoi tranşat în cadă, pus în saci şi apoi lăsat în zona unde a şi fost descoperit. Principalul suspect a fost adus la audiere, timp în care se desfăşoară şi cercetarea la faţa locului. Victima avea 63 ani şi se cunoştea cu suspectul", a spus Liliana Istrate.

Potrivit Monitorul de Galați, Victima se numește Dumitra Plopeanu și se cunoştea cu suspectul. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia găsită decedată ar fi avut parte o moarte violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate şi puse lângă cadavru. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care nu a oferit deocamdată informaţii. Anchetatorii au deja un suspect în persoana concubinului victimei, care este audiat în prezent. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu şase luni.