Bătrân de 83 de ani a agățat o tânără de 18 ani în parc. Ce s-a întâmplat când au ajuns în dormitor

Postat la: 04.09.2019 13:07 | Scris de: ZIUA NEWS

Bătrân de 83 de ani a agățat o tânără de 18 ani în parc. Ce s-a întâmplat când au ajuns în dormitor

Pofta de viață nu ține cont de vârstă, iar asta se poate spune și în cazul unui octogenar din Iași căruia i-a căzut cu tronc o tânără de 18 ani. Bătrânul a observat-o pe aceasta în parcul Copou și, simțindu-se în putere și stăpân pe sine, i-a făcut o propunere... indecentă pe care fata a acceptat-o.

Dar, cum se spune, la pomul lăudat să nu te duci cu sacul. Cei doi au ajuns în locuința bătrânului, numai că fata nu a acceptat să întrețină relații sexuale cu acesta. Totuși, s-a gândit că nu poate părăsi casa cu mâinile goale, așa că i-a furat bărbatului - atunci când acesta nu era atent - 18.000 de lei. Ana Maria T. va fi supravegheată de inspectorii de probaţiune timp de şase luni, după o decizie luată recent de Judecătoria Iaşi.

„După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii sexuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde adus un plic în care se aflau mai mulţi bani, pe care i-a numărat în faţa inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei", se arată în motivare.

Octogenarul i-a dat tinerei 200 de lei pentru a merge să cumpere băutură. Ana Maria a cum­părat whisky, suc şi ţigări şi s-a întors, însă tot nu a vrut să facă sex cu bătrânelul. În schimb, „profitând de faptul că persoana vătămată nu era atentă, a sustras plicul în care se afla suma de bani din sertarul aflat pe pat", mai arată judecătorii.