Bătaie între părinți la meciul copiilor

Postat la: 20.05.2019 10:22 | Scris de: ZIUA NEWS

Bătaie între părinți la meciul copiilor

Patru tați s-au luat la pumni în timpul unui meci de fotbal în care jucau copii lor, juniori. Totul a pornit de la niște remarci într-un limbaj neacademic, puse la punct de niște mame atente.

Incidentul a avut loc duminică, pe terenul Șega din cartierul arădean Bujac, la un meci de fotbal disputat între două echipe de copii.

Potrivit Aradon.rro, tatăl unuia dintre jucători, patron al unei firme, ar fi folosit un limbaj neadecvat, în timpul meciului, drept pentru care, două mame ale unor copii din echipa adversă, l-au pus la punct. Se pare că deranjat de observația celor două femei, bărbatul a replicat, moment în care alți tătici au sărit în apărarea doamnelor. El susține că a fost atacat de alți trei bărbați tocmai pentru schimbul de replici. Imediat s-a iscat o încăierare în toată regula, între patron și ceilalți trei bărbați, în urma căreia unul din "cavaleri", în vârstă de 60 de ani, a ajuns la spital cu mandibula fracturată.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție. Au fost aplicate pe loc trei sancțiuni contravenționale pentru provocare și participare la scandal, urmând să fie amendată și a patra persoană, deoarece la sosirea polițiștilor aceasta plecase. Potrivit reprezentanților IPJ Arad, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.