Bărbatul bănuit că a înjunghiat o tânără de 20 de ani în centrul Timișoarei a fost prins

Postat la: 21.09.2019 09:09 | Scris de: ZIUA NEWS

Bărbatul bănuit că a înjunghiat o tânără de 20 de ani în centrul Timișoarei a fost prins

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, suspectat că a înjunghiat în centrul Timișoarei o tânără de 20 de ani, care a murit la spital, a fost prins, vineri seara, de polițiști după aproximativ trei ore de căutări. Acesta a fost găsit în zona Pădurii Verzi, în apropierea unei stații de cale ferată.

Polițiștii din Timișoara l-au prins pe bărbatul de 31 de ani, suspectat că a înjunghiat o tânără de 20 de ani, vineri seara, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Acesta a fost găsit de polițiști după aproximativ trei ore de căutări și a fost dus la sediul IPJ Timiș pentru audieri.

Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost prins în zona Pădurii Verzi, în apropiere de calea ferată, și că, probabil, acesta intenționa să urce într-un tren. Tânăra de 20 de ani a fost înjunghiată, vineri, în parcul din centrul Timișoarei și a fost transportată în stare gravă la Spitalul Muncipal, unde a murit. Sursele citate susțin că, potrivit primelor informații, tânără ar fi fost înjunghiată de fostul său concubin, în vârstă de 31 de ani. Cei doi tineri erau din Lupeni, județul Hunedoara.