Apare un nou post TV! Ce televiziune revoluționară intră pe piața media din România

Postat la: 06.06.2019 16:14 | Scris de: ZIUA NEWS

Apare un nou post TV! Ce televiziune revoluționară intră pe piața media din România

E oficial. Apare o nouă televiziune în România. CNA a decis în unanimitate să acorde licența pentru Smart TV/ Smart TV HD Bucureşti

„Iniţiativa porneşte de la o constatare comună: publicul urban, cu anumită suficienţă materială şi cu o educaţie superioară, la fel ca şi cei care aspiră la acest statut, se regăseşte din ce în ce mai puţin în faţa ecranelor tv. El este prezent, în schimb, în faţa ecranelor smart, telefon, tableta, etc. Smart TV va fi un cana de jurnalism şi cultură urbană", a declarat Adrian Sârbu, potrivit Mediafax.

Noul canal va apărea în ultimul trimestru din 2019. „Produsul nostru este social-television, cana tv şi comunitate socială, consumat pe toate device-urile, dar în primul rând un canal clasic de televiziune, transmis pe cablu", a mai spus Adrian Sârbu.

„România suferă la capitolul jurnalism independent, adevărat şi Smart Tv îşi propune să readucă ideea de jurnalism veritabil. Cred că acestea lipsesc pe piaţa tv şi rar am văzut reporteri în adevăratul sens profesional al cuvântului. Ne propunem ca programele să aibă independenţa subiectivă a realizatorilor şi producătorilor", a declarat Marius Tucă.