Simona Halep, în semifinalele Australian Open 2020

Postat la: 29.01.2020 08:57 | Scris de: ZIUA NEWS

Simona Halep, în semifinalele Australian Open 2020

Simona Halep s-a impus în fața lui Anett Kontaveit cu unsprezece game-uri consecutive. Halep s-a calificat în semifinalele de la Australian Open 2020, acolo unde se va duela cu Garbine Muguruza sau Anastasia Pavlyuchenkova.

Simona Halep rămâne singura jucătoare de la Australian Open 2020 care, până în acest moment, nu a pierdut niciun set.

Meciul care i-a adus semifinala lui Halep a fost disputat cu Anett Kontaveit. 6-1, 6-1 a fost rezultatul după numai 53 de minute de joc.

„Vă mulțumesc pentru tot. Este o plăcere să joc aici în Australia. E grozav că pot juca cel mai bun tenis al meu și să fiu în semifinale. M-am simțit foarte bine pe teren, știam cum să joc împotriva ei, am fost concentrată, îmi place foarte mult să joc aici, la Melbourne. Am fost concentrată la fiecare punct jucat.

M-am antrenat departe de casă în această iarnă, am muncit mai mult, și mă simt mai puternică. Am simțit că astfel mă pot concentra mai mult pe munca mea.

Îmi aduc aminte cum am pierdut finala trecută la Australian Open m-a durut foarte tare. Cred că m-am enervat prea tare atunci. Acum am altă experiență, dovadă că am reușit să câștig cele două turnee de Grand Slam de până acum.

Urmează să merg la cumpărături acum, nu o să mă uit la următorul meci. Urmează o zi lungă, vreau să mă relaxez. Apoi voi putea să mă gândesc la meci", a declarat Simona Halep, imediat după victoria de la Australian Open 2020, citează presa centrală.

UPDATE: Simona Halep o va înfrunta pe Garbine Muguruza în semifinalele Australian Open 2020. Locul 32 WTA, Garbine Muguruza, a învins-o în două seturi pe adversara sa după o oră și 33 de minute de joc, 7-5, 6-3.