Romania s-a calificat în semifinale la EURO U21, dar au fost şi clipe-şoc: soţia lui Manea, lovită

Postat la: 25.06.2019 08:45 | Scris de: ZIUA NEWS

Romania s-a calificat în semifinale la EURO U21, dar au fost şi clipe-şoc: soţia lui Manea, lovită

Romania U21 s-a calificat în premieră în semifinalele unui Campionatul European de fotbal Under-21, dar a obţinut şi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, după ce a terminat la egalitate cu formaţia Franţei, 0-0, luni seara, în Grupa C a turneului din Italia şi San Marino, pe Stadionul ''Dino Manuzzi'' din Cesena.

România, un outsider, a reuşit să câştige Grupa C, după 4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia şi 0-0 cu Franţa, echipă care a intrat şi ea în careul de aşi din postura de cea mai bună echipă de pe locul secund. În semifinale, România va întâlni Germania, campioana en titre, joi, la Bologna (19:00).

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21, a șocat la interviul de la finalul partidei, dezvăluind că soția fundașului dreapta Cristi Manea ar fi fost lovită de doi suporteri aflați în tribune. Prietena fotbalistului a fost dusă la spital, unde medicii i-au aplicat două copci în zona buzei.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a oferit, conform gsp.ro, o versiune mult mai detaliată asupra incidentului. Conform acestuia, Cristi Manea a mers în tribune pentru a-și saluta iubita, moment în care o altă fană s-ar fi interpus între fotbalist și prietena sa. Potrivit relatării, s-ar fi creat o îngrămădeală în zona respectivă în urma căreia iubita lui Cristi Manea a fost lovită în plină figură. Un suporter a fost arestat.