Noua Zeelandă a învins Africa de Sud, la Cupa Mondială 2019

Postat la: 22.09.2019 09:26 | Scris de: ZIUA NEWS

Noua Zeelandă a învins Africa de Sud, la Cupa Mondială 2019

Naţionala de rugby a Noii Zeelande, campioana mondială en titre, a debutat cu dreptul la turneul final din Japonia, câştigând sâmbătă, la Yokohama, primul meci din Grupa B, contra Africii de Sud, cu 23-13 (17-3).

Deşi au fost supuşi în special în primele 20-25 de minute la o presiune extraordinară din partea sud-africanilor, care au şi deschis scorul, neo-zeelandezii au reuşit treptat să-şi impună jocul, extrem de bine legat între compartimente, şi au speculat la maxim greşelile comise de adversarii săi. „Springboks" au dat semne de revenire în partea a doua, însă nu au reuşit să refacă diferenţa de scor.

„All Blacks", care nu au obţinut punctul bonus ofensiv, au reuşit două eseuri, prin Bridge şi S. Barrett, transformate de Mo'unga, acesta din urmă punctând şi din două lovituri de pedeapsă, o altă lovitură de pedeapsă fiind transformată de B. Barrett. Africa de Sud a avut un eseu reuşit de Du Toit, transformat de Pollard, acesta izbutind şi un dropgol şi fructificarea unei lovituri de pedeapsă. Duminică, în această grupă, Italia va întâlni Namibia.