Liga I de fotbal: Echipa FC Viitorul învinsă de Universitatea Craiova. Cui a acordat arbitrul cartonaş roşu

Postat la: 01.10.2019 09:35 | Scris de: ZIUA NEWS

Liga I de fotbal: Echipa FC Viitorul învinsă de Universitatea Craiova. Cui a acordat arbitrul cartonaş roşu

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Viitorul cu scorul de 3-1 (2-1), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 11-a a Ligii I de fotbal, potrivit Agerpres.

FC Viitorul a deschis scorul prin Bogdan Ţîru (7), după o fază fixă. Universitatea a întors scorul în ultimele două minute ale reprizei, prin golurile marcate de Alexandru Cicâldău (44), cu un şut din interiorul careului, şi Elvir Koljic (45), cu o execuţie cu efect la vinclu, din colţul careului.

Pentru bosniac a fost primul gol din actualul sezon, el revenind recent după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon din luna martie.

Ultimul gol a fost înscris de Mihai Bălaşa (53), din lovitură liberă, portarul Cătălin Căbuz fiind păcălit de o brazdă, care a deviat direcţia mingii. Pentru Bălaşa, fost jucător al Viitorului, a fost primul gol înscris în tricoul Universităţii.

Universitatea a avut şi o bară în min. 90+1, când Koljic a trimis în transversală cu poarta goală.

FC Viitorul a rămas după prima repriză fără antrenor principal, Cătălin Anghel primind cartonaş roşu, în condiţiile în care managerul tehnic Gheorghe Hagi era suspendat pentru acest meci.

Universitatea a reuşit prima victorie acasă de la numirea lui Victor Piţurcă antrenor. Craiovenii au urcat pe locul al doilea în clasament, în dauna Viitorului.

FC Viitorul venea după eliminarea din Cupa României de către o echipă de liga a treia (Sănătatea Cluj).

Universitatea Craiova - FC Viitorul Constanţa 3-1 (2-1), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova

Au marcat: Alexandru Cicâldău (44), Elvir Koljic (45), Mihai Bălaşa (53), respectiv Bogdan Ţîru (7).
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Ion Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF.