Gică Hagi, despre faptul că victoria naționalei de tineret a venit la 25 de ani de la România vs Columbia de la CM 1994: Destiny

Postat la: 18.06.2019 23:40 | Scris de: ZIUA NEWS

Gică Hagi, despre faptul că victoria naționalei de tineret a venit la 25 de ani de la România vs Columbia de la CM 1994: Destiny

Naţionala de tineret a câştigat meciul cu Croaţia de la Euro-2019, scor 4-1, la 25 de ani de la victoria echipei conduse în teren de Gheorghe Hagi, în faţa Columbiei (scor 3-1), la Cupa Mondială din SUA. Rugat să comenteze această situaţie, Hagi a răspuns: Destiny (destin).

"Au jucat bine, meritele sunt ale lor, ale tuturor celor care au muncit acolo. Bravo lor! Ne-au făcut fericiţi, aşa cum am zis. E bine că au câştigat şi sperăm să fie în continuare la fel. Nu am mai vorbit în ultimele zile, pentru că acum vorbeşte el (n.r. - Ianis Hagi) şi ceilalţi pe teren. Ne trebuie echilibru şi să vină celelalte meciuri. Când munceşti bine, totul se construieşte. Băluţă a învăţat să dribleze de la maică-sa şi de la taică-su, de la Popescu, de la academie. Destiny (n.r. - despre faptul că meciul s-a jucat la 25 de ani după România - Columbia). Probabil că e ceva care arată bine şi să sperăm să fie în continuare frumos", a declarat Hagi.

Gheorghe Popescu: "Evoluţia lor ne face să credem că putem ajunge în semifinale"

"Nu se putea mai bine, un rezultat cum nu-l speram. Trebuie să fim atenţi, să rămânem cu picioarele pe pământ. Evoluţia lor ne face să credem că putem ajunge în semifinale. Dar de mâine la muncă, va fi foarte dificil cu Anglia", a spus Gheorghe Popescu.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţie. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Au marcat: Puşcaş (11 - pen.), Hagi (14), Băluţă (66), Adrian Petre (90) / Vlasic (18).

S-ar putea să te intereseze și:

Mirel Rădoi, după victoria superbă cu Croația: "Nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam"

FOTO CE Under 21: România vs Croația 4-1/ Putem visa

Ianis Hagi: "Am început cu dreptul, asta ne-am dorit. A fost un joc colectiv extraordinar"