Gică Hagi ar putea fi dat în judecată pentru calomnie. Anunțul a fost făcut. „Timpul meu, banii mei și familia mea se respectă"

Postat la: 26.06.2019 15:09 | Scris de: ZIUA NEWS

Gică Hagi ar putea fi dat în judecată pentru calomnie. Anunțul a fost făcut. „Timpul meu, banii mei și familia mea se respectă

Presa din Grecia anunță că Gheorghe Hagi ar putea fi dat în judecată de Ivan Savvideis, patronul lui PAOK Salonic, după atacul la adresa lui Răzvan Lucescu.

Gheorghe Hagi l-a criticat pe Răzvan Lucescu, după ce antrenorul lui PAOK Salonic afirmase că „doar 5-6 jucători din actuala generație de la U21 vor ajunge să joace și la naționala mare". Antrenorul de la FC Viitorul s-a enervat și a avut un discurs dur. „Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii. Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui (patronul lui PAOK Salonic) pe care îl are acolo, la PAOK, cu pistoalele şi toate. A greşit flagrant faţă de aceşti copii", a tunat „Regele".

După această afirmație, presa din Grecia anunță că Ivan Savvidis ar vrea să-l dea în judecată pe Hagi, pentru calomnie. Georgis, fiul lui Ivan, a postat un mesaj pe Instagram, iar grecii spun că are legătură cu afirmațiile fostului mare internațional român. „Timpul meu, banii mei și familia mea se respectă. Nu te joci cu ele".