Florin Andone nu va mai juca în acest an - Galatasaray a anunțat diagnosticul după accidentarea românului

Postat la: 11.11.2019 14:49 | Scris de: ZIUA NEWS

Florin Andone nu va mai juca în acest an - Galatasaray a anunțat diagnosticul după accidentarea românului

Accidentat în meciul dintre Gaziantep și Galatasaray, Florin Andone a aflat, luni, diagnosticul medicilor, în urma examenului RMN. Atacantul român a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept și nu va mai juca în acest an, perioada de recuperare fiind estimată la cel puțin două luni.

Potrivit site-ului oficial al clubului Galatasaray, Andone a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior, la genunchiul drept. Clubul turc a precizat că internaţionalul român a început recuperarea, dar nu a menţionat nici perioada de indisponibilitate şi nici dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală, scrie News.ro.

Conform site-ului FRF, Florin Andone va absenta cel puțin 2 luni - 2 luni și jumătate, perioada estimată pentru recuperare. Atacantul Florin Andone s-a accidentat, sâmbătă, în meciul Gaziantep - Galatasaray şi a fost schimbat în minutul 11, cu Ryan Babel. Andone era convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru ultimele meciuri din preliminariile Euro-2020, cu Suedia (15 noiembrie) şi Spania (18 noiembrie).