Câţi bani a câştigat Duckadam în 10 ani la FCSB şi în câte deplasări a fost. Becali: "Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună"

Postat la: 14.07.2020 15:00 | Scris de: ZIUA NEWS

Câţi bani a câştigat Duckadam în 10 ani la FCSB şi în câte deplasări a fost. Becali:

Helmut Duckadam a demisionat din funcţia de preşedinte de imagine al celor de la FCSB, în direct la TV, în urmă cu o lună. De atunci a existat un schimb de replici de la distanţă între Gigi Becali şi legendarul portar. Acum, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit câţi bani a câştigat Duckadam în 10 ani la FCSB.

"Nu fac niciun fel de acuză la adresa lui, doar spun adevărul. A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în 10 ani a câștigat de la mine 300.000 de euro, nevenind cam niciodată, nu prea a venit, adică a venit de câteva ori. Eu i-am spus: te rog, du-te să te ocupi de portari, ai mână liberă. Dar nu s-a dus. Eu spun adevărul. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. El a spus că nu a fost niciodată invitat la deplasările din străinătate. El a fost la 26 de deplasări, dar nu a vrut el să meargă. Vi le dau pe o foaie. Duckadam a câştigat din 2010 până azi 300.000 de euro de la mine, fără să lucreze nimic.", a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Helmut Duckadam a povestit, în urmă cu o lună, că salariul său a suferit modificări de-a lungul timpului și că și-a dat seama acum că nu mai are loc la club. "Când staff-ul și toți din cadrul echipei au fost chemați să facă testul pentru coronavirus, eu n-am fost. Nici nu mi-am dorit să fac parte din problemele interne ale clubului. Cei care m-au făcut 'sclav' și 'slugă' să termine. Gata, nu mai sunt angajatul clubului, nu mai iau bani de acolo. Rămân același om care spune ce gândește. Și nu a fost prima oară când mi s-a redus salariul. Banii contau, cu siguranță, dar a durut mai mult faptul că am fost marginalizat", a mai zis fostul "erou de la Sevilla".