Bogdan Andone, cumnatul lui Șumudică, noul antrenor de la FCSB. Are trecut de rapidist

Postat la: 04.06.2019 17:02 | Scris de: ZIUA NEWS

Bogdan Andone, cumnatul lui Șumudică, noul antrenor de la FCSB. Are trecut de rapidist

Bogdan Andone (44 de ani) este cumnatul lui Marius Ninel Șumudică, pe care galeria FCSB l-a respins. După ce discuțiile cu Edi Iordănescu nu au dus la rezultatul scontat, Gigi Becali s-a reorientat rapid. Patronul celor de la FCSB a confirmat numele noului tehnician.

„A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, antrenor principal", a declarat Gigi Becali, conform TV Digi Sport.

Bogdan Andone a fost secundul lui Mihai Teja în perioada petrecută pe banca vicecampioanei României. Andone a mai colaborat și cu Marius Șumudică, în sezonul 2015/2016, când Astra Giurgiu a câștigat titlul în Liga 1. Viitorul antrenor de la FCSB este cumnatul lui Șumudică.

În postura de antrenor principal a activat doar la divizionarele secunde Metaloblobus, ASU Poli, Energeticianul și Olimpia Satu Mare.

Cariera de fotbalist a lui Bogdan Andone se leagă de Rapid. Fostul atacant are în palmares un titlu de campion, o Cupă a României și o Supercupă a României cu formația din Giulești.

De-a lungul carierei de jucător a mai evoluat pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaca și Ermis Ardippou.

Bogdan deține Licența PRO. A început cariera de antrenor principal, activând, în sezonul 2016-2017, la Olimpia Satu Mare. A urmat, un an mai târziu, ASU Poli Timișoara, pentru ca, în sezonul 2018-2019, să le pregătească pe Metaloglobus București și Energeticianul. Începând cu ianuarie 2019, este antrenor secund al FCSB".