Trafic restricționat pe Autostrada București-Pitești și pe doua drumuri naționale pentru lucrari

Postat la: 15.07.2020 08:24 | Scris de: E-politic

Centrul Infotrafic anunță, miercuri, restricții de circulație pe Autostrada București-Pitești și pe DN7 și DN2, în județele Vâlcea și Neamț, pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că miercuri, până la ora 19.00, circulația este restricționată pe prima bandă pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București-Pitești, între kilometrii 28 – 30, în zona localității Bolintin-Vale, județul Giurgiu. În această zonă se efectuează lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Rusia începe distribuirea vaccinului împotriva coronavirusului: Va asigura o imunitate pentru o perioadă între cinci luni şi doi ani

De asemenea, până la ora 20.00, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 215 – 217+200 de metri, pe raza localității Călinești, județul Vâlcea, vor avea loc lucrări de frezare și așternere a covorului asfaltic. Traficul rutier se desfășoară pe pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

Tot pe DN7, între kilometrii 219 – 227, pe raza localităților Tuțulesti și Robești, județul Vâlcea, se execută marcaje axiale. Din acest motiv, între orele 08.00 – 20.00, traficul se va desfășura îngreunat pe ambele sensuri de deplasare.

Citește și: Lovitură pentru proprietarii de mașini! S-ar putea întâmpla din ianuarie 2021

Lucrări de asfaltare au loc miercuri, în intervalul orar 09.00 – 16.00, și pe DN2, la kilometrul 323, între localitățile Horia și Roman, județul Neamț. Astfel, circulația se va desfășura alternativ, pe un fir.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.